کاربرد تگ کنونیکال

کاربرد تگ کنونیکال چیست؟ و چه زمان هایی باید از آن استفاده کرد؟

آنچه که در این مقاله می خوانید:

به نظر می رسد برچسب های Canonical سردرگمی زیادی را برای افرادی که تازه وارد فضای سئو شده اند ایجاد می کند و ممکن است سوااتی در ذهنشان پیش بیاید. مثلا کاربرد تگ کنونیکال چیست؟ چه زمانی باید از آنها استفاده کنیم؟
امیدوارم این مقاله به روشن شدن همه چیز کمک کند!

کاربرد تگ کنونیکال

یک تگ کنونیکال به موتورهای جستجو می گوید که چه صفحه ای را باید در نتایج جستجو نمایش دهد. این بدان معناست که اگر دو صفحه با محتوای تکراری دارید، افزودن یک تگ کنونیکال به موتور جستجو می گوید که کدام صفحه، صفحه اصلی وب سایت شما می باشد و کدام کپی شده است.

به بیان ساده ، فرض کنید صفحه A و صفحه B دارید که دارای محتوای تکراری یا بسیار مشابه هستند. شما می خواهید صفحه A صفحه اصلی باشد و می خواهید به موتورهای جستجو اطلاع دهید که صفحه B کپی است و نباید در نتایج جستجو ظاهر شود تا تمام ترافیک و امتیاز سئو به صفحه A منتقل شود. افزودن تگ کنونیکال به صفحه B این کار را انجام می دهد.

تشخیص صفحه اصلی با تگ کنونیکال

چه زمانی باید از تگ کنونیکال استفاده کنیم؟

در اینجا ممکن است کمی ابهام داشته باشید. متخصصان سئو نظرات و استراتژی های متفاوتی دارند و کاملاً مشخص نیست که 100 درصد بهترین استراتژی کدام است، اما برای ساده سازی پاسخ، من رایج ترین سناریوهایی را که در آن استفاده از یک تگ کنونیکال می تواند برای سایت شما و SEO کلی مفید باشد آورده ام.

زمان استفاده از تگ کنونیکال

استراتژی های استفاده از تگ کنونیکال

  • محتوای تکراری: این موضوعی است که همه در مورد آن توافق دارند. هر جا که محتوای تکراری در سایت خود دارید، باید یک تگ کنونیکال اضافه کنید.
  • مطالب مشابه: فرض کنید شما یک فروشگاه با محصولات بسیار مشابه دارید اما ممکن است تفاوت های جزئی بین آنها وجود داشته باشد. در این مورد، اکثر کارشناسان سئو می گویند شما باید از تگ کنونیکال استفاده کنید.
    این امر به گوگل و دیگر موتورهای جستجو کمک می کند تا بر صفحه اصلی محصول تمرکز کنند، و ارزش کامل و امتیاز مثبت سئو را به صفحه اصلی محصول می دهند و احتمالاً به شما کمک می کند رتبه بالاتری در serp داشته باشید.
  • پارامترهای URL: این مورد اغلب نادیده گرفته می شود، اما من فکر می کنم درج و توجه به آن بسیار مهم است. پارامترهای URL برای اهداف ردیابی ایجاد می شوند تا بتوانید به راحتی عملکرد کمپین را ردیابی کرده و URL ها را به اهداف خاصی نسبت دهید.
    مشکل این است که هر پارامتری که برای آدرس اصلی ایجاد می شود به موتورهای جستجو می گوید که این نسخه های تکراری همان صفحه هستند و می توانند به SEO شما آسیب برساند. تشخیص صفحه اصلی به عنوان صفحه متعارف به مبارزه با این مسئله کمک می کند.
  • خود ارجاع: این یک سناریوی بسیار مورد بحث بوده است تا اینکه اخیراً گوگل اعلام کرد که ما همیشه باید از اصول متعارف خود ارجاع استفاده کنیم. این بدان معناست که ما باید یک تگ کنونیکال به هر صفحه اضافه کنیم، صرف نظر از این که آنها یک نسخه تکراری شناخته شده دارند یا خیر.
    اگر صفحه A دارید، یک تگ کنونیکال به نقطه A اضافه کنید. این نیز در صورت وجود چندین راه برای رسیدن به URL شما کمک می کند.
    به عنوان مثال، فرض کنید شما www.abc.com دارید. همچنین شخصی می تواند از طریق https://abc.com ، http://abc.com و غیره به سایت شما دسترسی پیدا کند. افزودن یک تگ کنونیکال به این موارد به موتورهای جستجو اجازه می دهد تا بفهمند این همان صفحه ای است که باید فهرست بندی و در نتایج جستجو نشان دهد.
بیشتر بدانید:  اهمیت کلمات کلیدی در سئو و روش های پیدا کردن بهترین کلمات کلیدی !

سخن آخر

تگ های کنونیکال چندان پیچیده نیستند. شاید در ابتدا سخت متوجه آن شوید اما بعدا راه می افتید. فقط به یاد داشته باشید که تگ کنونیکال یک دستورالعمل نیستند بلکه یک سیگنال برای موتورهای جستجو هستند. به عبارت دیگر، آنها ممکن است یک قانون متعارف متفاوت از آنچه شما اعلام می کنید، انتخاب کنند.

4/5 - (1 امتیاز)
اگه دوست داشتی می تونی توی شبکه های اجتماعی با دوستات به اشتراک بزاری😉
اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp