تفاوت برگه با نوشته در وردپرس

تفاوت برگه با نوشته در وب سایت های وردپرسی با زبانی ساده.

آنچه که در این مقاله می خوانید:

وردپرس یک بستر سازگار برای کسانی است که می خواهند یک وب سایت زیبا را بدون نیاز به کدنویسی و در مدت زمان کوتاهی راه اندازی کنند. با این وجود، برخی از مفاهیم اساسی وجود دارد که باید قبل از شروع ساختن سایت خود یاد بگیرید. که تفاوت برگه با نوشته نیز یکی از آن ها است. 

مقدمه ای بر تفاوت برگه با نوشته

پس از نصب و راه اندازی وردپرس، داشبورد مدیریتی را مشاهده خواهید کرد که به شکل زیر است:

پنل مدیریتی وردپرس

نوار کناری سمت چپ دارای گزینه های مختلفی است که شما را به مهم ترین ویژگی های این پلتفرم هدایت می کند. شما در اینجا می توانید قالب وردپرس خود را انتخاب کرده و ظاهر سایت خود را در قسمت ظاهر تغییر دهید و تنظیمات پیش فرض آن را در قسمت تنظیمات عوض کنید.

دو بخش مهم در نوار کناری Pages و Posts هستند. در این دو بخش شما می توانید محتوای وب سایت خود را ایجاد می کنید. همانطور که از نامش مشخص است، بخش Pages یا برگه جایی است که شما صفحات ایستای سایت خود را ایجاد می کنید. اینها ممکن است شامل صفحه اصلی، صفحه تماس با ما، صفحه درباره ما و یا موارد دیگر باشد.

در حالی که برگه ها را می توان به روز کرد و تغییر داد اما آنها برای اطلاعاتی هستند که در طول زمان تغییر چندانی نمی کنند.

از طرف دیگر، نوشته ها یا posts ها برای محتوای پویا و حساس به زمان طراحی شده اند، جایی که می خواهید کاربران شما، آخرین مطالب شما که شامل مقالات، پست های خبری و…. باشند را ببینند.

بیشتر بدانید:  تفاوت دسته و برچسب در وردپرس در چیست؟ آشنایی با نحوه کار با آن

به عنوان مثال همین صفحه ای که در آن قرار دارید و در حال خواندن مقاله هستید یک نوشته به حساب می آید و از بخش نوشته ها ایجاد شده است، اما صفحه اصلی سایت وب سیبا یا سایر صفحات اصلی سایت که در طول زمان تغییر چندانی نمی کنند از بخش برگه ها و با افزونه های صفحه ساز ساخته شده اند.

بررسی سایر تفاوت های برگه با نوشته

  1. قابلیت سازمان دهی نوشته ها با کمک دسته ها و برچسب ها
    هنگامی که یک posts ایجاد می کنید، می توانید آن را به یک دسته اختصاص دهید و برچسب ها را اضافه کنید، بنابراین بازدیدکنندگان شما می توانند مطالب را بر اساس موضوع و نه به ترتیب زمانی مرور کنند.
  2. posts یا همان نوشته های سایت تان دارای اطلاعاتی مثل تاریخ انتشار و نام نویسنده است
    وقتی به بالای این پست بروید، تاریخ انتشار و نام نویسنده مقاله را مشاهده خواهید کرد. بسته به موضوع شما، حتی می توانید اطلاعات بیشتری را نمایش دهید.
    اما pages یا برگه ها دارای این جزئیات نیستند، زیرا برای صحات کلیدی و اصلی طراحی شده اند که باید برای بازدیدکنندگان شما مهم باشد.
  3. می توانید نوشته ها را در خوراک RSS قرار دهید
    از آنجا که نوشته ها دارای تاریخ انتشار هستند، می توان آنها را از طریق فیدهای RSS توزیع کرد. این ویژگی برای خوانندگانی که از سرویس هایی مانند Feedly برای پیگیری جدیدترین مطالب از منابع متعدد استفاده می کنند، مفید است.
    همچنین می توانید از RSS برای ایجاد یک خبرنامه و ارسال آن از طریق بسترهای بازاریابی ایمیلی مانند MailChimp استفاده کنید. مشترکین شما اعلان هایی را برای مشاهده آخرین پست های سایت شما دریافت خواهند کرد. از طرف دیگر، صفحات را نمی توان از طریق RSS به اشتراک گذاشت.
  4. افزایش تعامل با کاربران با استفاده از نوشته ها
    وبلاگ نویسی یک ابزار بازاریابی محتوای عالی است. به طور پیش فرض، خوانندگان شما می توانند نظرات را در زیر پست های شما بگذارند، اگرچه شما می توانید آنها را در صورت تمایل غیرفعال کنید.
    بسیاری از موضوعات دارای دکمه های رسانه های اجتماعی هستند تا بازدیدکنندگان بتوانند مطالب شما را به راحتی در پلتفرم های مورد علاقه خود به اشتراک بگذارند.
    همچنین می توانید با استفاده از یکی از افزونه های رسانه های اجتماعی، این قابلیت را اضافه کنید، که به شما این امکان را می دهد تا ویژگی های اشتراک گذاری را تقریباً در هر نقطه از سایت خود قرار دهید.
    به طور پیش فرض، در برگه های وردپرس نظرات غیرفعال شده است. به هر حال، شما احتمالاً نمی خواهید بازدیدکنندگان در صفحه خدمات ما نظر بدهند. با این حال ، در صورت تمایل می توانید نظرات را برای یک صفحه یا برای همه آنها فعال کنید.
بیشتر بدانید:  تغییر رنگ آدرس بار مرورگر هنگام ورود به وبسایت، بدون نیاز به نصب افزونه!

سخن آخر

خوشبختانه، راه اندازی برگه ها و نوشته ها در وردپرس یک فرایند سریع و بصری است. و اگر می دانید چگونه پست و صفحه ایجاد کنید، پس یعنی می دانید که چگونه با تقریباً هر نوع محتوای وردپرس کار کنید.

شما می توانید برای کنترل بیشتر بر ظاهر و چیدمان صفحات و پست های خود، می توانید از افزونه صفحه ساز مانند المنتور و ویژوال کامپوزر نیز استفاده کنید. 

اگر در هر بخش سوال یا ابهامی دارید زیر همین مقاله برای ما کامنت بگذارید در کمترین زمان پاسخ شما را خواهیم داد.

به این مقاله امتیاز بدید
اگه دوست داشتی می تونی توی شبکه های اجتماعی با دوستات به اشتراک بزاری😉
اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp